Evo tko je dobio ulaznice za stand up Marine Orsag u Lazaretima!

69
Stand up comedy show koji već neko vrijeme oduševljava hrvatsku publiku, napokon stiže u Dubrovnik. Nastup će se održati 1.10. u četvrtak od 20:30 h u otvorenoj lađi kluba Lazareti. 
 
Nakon puno nastupa u sklopu tematskih večeri “Hepi femili” i “Laugh out proud” Marina je skupila toliko teksta na tu temu da više ne stane u program sa 4 komičara/ki pa je odlučila ne smetati više kolegama/icama i napraviti jedan dugometražni show na te dvije teme. Kako je odrastati u jednoj nadasve neobično sklepanoj obitelji s kojom ćete se u potpunosti moći poistovjetiti, saznajte uz Marinu u ovom urnebesnom životnom showu. Šarena ovca obitelji oduševit će vas i nasmijati svojom spontanošću i prepoznatljivim temama. 
 
Marina Orsag je vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma. Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba i brenda Studio Smijeha, kao i osnivačica 90% stand-up comedy scene u Hrvatskoj. U petnaest godina karijere iza sebe ima preko 3000 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013., najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015, prvu nagradu publike Lent Festivala, te Europskog Heroja humora 2018.
Dubrovnik INsider i Marina Orsag daruju jednoj našoj čitateljici ili čitatelju ulaznice za nastup u Lazaretima. Dobitnica naše nagradne igre je Paula Mihaljević Mrakić.
Čestitamo našoj dobitnici i želimo dobru zabavu!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *