Forum žena SDP-a Dubrovnik održao Izbornu konvenciju- izabrano novo rukovodstvo !

525

U prostorijama SDP-a Dubrovnik održana je Izborna konvencija Foruma Žena na kojoj je izabrano novo rukovodstvo.

Na konvenciji je prisustvovala i predsjednica Foruma žena SDPH gđa Maja Sporiš i gđa Ljiljana Đurica predsjednica Foruma žena SDP Zagreb.

I na ovoj konvenciji nezaobilazna tema je bila glasno reći ne nasilju na ženama, ali i isto tako podsjetiti se da naša županija i dalje nema sigurnu kući i da je svakim danom žrtava nasilja sve više.

Zašto žene šute i čekaju dok ne bude prekasno teško je naći odgovor, ali odgovorno tvrdimo da je sigurna kuća bila potrebna u našoj županiji već jučer kako bismo zaštitili svaku žrtvu nasilja.

Zalažući se za “pola neba – pola zemlje – pola moći”, članice Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a u proteklih 15 godina doprinijele su uspostavljanju visokih standarda u političkoj participaciji žena, u ostvarivanju jednakih šansi na tržištu rada, u obrazovanju, javnom životu u cijelosti stoga pozivamo naše sugrađanke da nam se pridruže, ali i da se i dalje uključuju u sve pore društva za bolje sutra, za generacije koje dolaze.

Za predsjednicu Foruma žena SDP-a Dubrovnik izabrana je gđa Sele Vukotić, za potpredsjednicu gđa Ankica Lepeš, a za članove predsjedništva: Marija Brnas, Jasminka Zelentrović, Nada Pajić Čolaković i Stane Jovanović.

Svim našim sugrađankama i sugrađanima želimo sretne blagdane

 

Forum Žena SDP Dubrovnik


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *