FOTO// Dubrovčani uživali na brunchu s najljepšim pogledom na Grad

1737

U sklopu Good food festivala danas se na prostoru amfiteatra Orsula održao Bottomless Bubbles brunch. Okupljeni su uživali u najljepšem pogledu na Grad uz odličnu hranu, glazbu i bar na kojem su se točila pjenušava vina i brunch kokteli. Izbor jela je bio zaista bogat pa su se tako na pjatu mogli naći slani ili slatki kroasani, jaja na tostu, kajgana sa sirom, omleti s povrćem, hladna pileća salata, mini mesni i riblji zalogaji, rolice od tijesta sa špinatom i sirom, repići od kozica i inćuni na rikuli, prikle, hrostule, orahnjača i još puno toga.

-Jako nam je drago da su prije svega naši sugrađani prepoznali ovaj oblik opuštanja i druženja, takozvani brunch kojeg u našoj kulturi dosad nismo imali. Jako smo zadovoljni odazivom, sve je u nekim procijenjenim brojevima . Naši sugrađani nekako još uvijek rezerviraju sve u zadnji momenat tako da je prije par dana izgledalo da će događaj bit katastrofa i vjerojatno otkazan, ali nasreću ipak smo ga uspjeli realizirati. -kazala je za naš portal suorganizatorica događaja Anđela Matić.

Pitali smo Matić misli li da ovakvih događanja treba biti više i kada ih je najbolje organizirati.

-Ovakva događanja su najbolja ovako pred kraj turističke sezone kad se svi mogu opustiti i kada mogu uživati na ovakvim mjestima koja tijekom sezone uglavnom posjećuju turisti. Naravno da bi bilo lijepo da u budućnosti bude više ovakvih događanja. Sve više svjetskih trendova dolazi u Dubrovnik pa zašto bi mi kasnili za ikim. -naglašava Matić.

Ako jutros niste bili na Orsuli dio atmosfere donosimo u fotogaleriji.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *