(FOTO) SVEČANO OTVORENJE Specijalna Bolnica Arithera od sada i u Dubrovniku

1773

Specijalna bolnica Arithera, jedna od najdugovječnijih privatnih medicinskih ustanova u Hrvatskoj s preko 20 godina iskustva, otvorila je svoju poslovnicu u Gradu pod Srđem. S više od 10 medicinskih specijalizacija SB Arithera ima najširi spektar medicinskih usliga u Hrvatskom privatnom zdravstvenom sektoru.

Uz  postojeće tru lokacije, ovo je prva lokacija SB Arithera izvan Zagreba.

Jučer je svečano obilježen početak djelovanja bolnice u Dubrovniku koja bolesnicima pruža mogućnost liječenja nekih od najučestalijih bolesti današnjice na suvremen, brz i vrlo efikasan način.

Specijalna bolnica Arithera u Dubrovniku pruža zdravstvene usluge iz područja ortopedije, spinalne kirurgije, proktologije, abdominalne kirurgije, flebologije, fizikalne medicine, estetske kirurgije i anti-age medicine.

Uz specijalističke preglede i minimalno invazivne metode liječenja poput liječenja proširenih vena pjenom (UGFS metoda), provodi se fizioterapija po modelu koji je prepoznat kao jedan od najuspješnijih za brzu i kvalitetnu rehabilitaciju.

Za pacijente koji trebaju operacijsku intervenciju ili robotsku neurorehabilitaciju, detaljno razrađuje se  kompletni protokol liječenja i organizirano liječenje u SB Arithera u Zagrebu.

Tijekom dosadašnjeg rada i više od 20 godina djelovanja u Zagrebu, uočili smo potrebu stanovnika krajnjeg juga Hrvatske za kvalitetnom zdravstvenom uslugom. Veselimo se što možemo ponuditi široki spektar medicinskih usluga Dubrovčanima i biti partner u očuvanju najveće životne vrijednosti – zdravlja., izjavila je Arijana Hegediš Došen, vlasnica i ravnateljica SB Arithera.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *