[FOTO/VIDEO] LAZARETI DANCE INVASION ”Ova plesna ekipa je grupa velikih entuzijasta”

903
Sinoć je na platou Lazareta održana završna produkcija projekta ‘Lazareti dance invasion’.
Projekt je organizirao Plesni studio Lazareti u suradnji s Dubrovačkom baštinom i već treće ljeto okuplja najbolje plesače iz Hrvatske, ali i šire.

– Večeras su Lazareti centar plesa i umjetnosti. Neki od nas su svoje prve plesne korake počeli upravo u Lazaretima. Jako mi je drago da sam uspjela prenijeti tu ljubav i na mlađe generacije i da uvijek rado dolaze balat u Lazarete. Ova plesna ekipa je grupa velikih entuzijasta i vjerujte mi, nije lako imati san, ali lako je kada ga imaš s kime ostvariti. – kazala nam je Zrinka Japunčić iz Plesnog studia Lazareti.

Japunčić je naglasila koliko truda je potrebno uložiti kako bi imali vrhunske rezultate
-Plesna umjetnost je prekrasna, ali u isto vrijeme i jako teška. Traži jako puno odricanja, rada, reda, discipline i ulaganja u sebe, odvajanje svakog slobodnog vremena kako bi ga proveo u dvorani kako bi vježbali te silne korake sto puta, a da bi sto prvi konačno uspjeli. Nama u Dubrovniku je to uvijek bilo malo teže, ali dubrovački plesači jako vrijedno rade i njihovi treneri se jako trude. Htjeli smo omogućiti svoj dubrovačkoj djeci da im dovedemo mentore ovdje u naše Lazarete i da ti mentori budu vrhunski kako bi u sedam dana vrijednog rada, od jutra do mraka, djeca usvojila što više.
Ovogodišnji mentori na ‘Lazareti dance invasionu’ bili su: Gabriela Pilić, Valentina Walme, Helena Janjušević, Rebecca Krajnović, Ivan Jarnec, Mateo Cvenić, Petra Ravbar i Tian Ćehić.

Dio sinoćnje atmosfere iz Lazareta donosimo u fotogaleriji i na videozapisima.

 

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *