FOTO/VIDEO Završnica nogometnog turnira humanitarnog karaktera u Mokošici

1183

Jučer je završio nogometni turnir humanitarnog karaktera za žene i djecu u Mokošici, a čiji je prihod išao Udruzi za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije. Prijavile su se rekordne 52 ekipe, a jučer su se igrale utakmice za treće mjesto i finala.

U kategoriji 7-10 godina pobijedili su Krkani, kapetana Dominika Vukajlovića, drugo mjesto zauzela je ekipa Veseli prijatelji, kapetana Petra Bogdanovića, a treće mjesto osvojila je ekipa NK Mokošica koju je predvodio Karlo Njavro.

Napete su bile utakmice u kategoriji od 11-14 godina. Zlatnu medalju i prvo mjesto osvojila je ekipa MNK Šica kapetana Antuna Bajna, drugi su ostali Cipoli s Radeljka, kapetana Kenana Podojka, a treća je ekipa Promašenog slučaja, kapetana Antonia Hakličke.

Penalima su završile i finalne utakmice u kategoriji 15+.

Mokošica kapetana Tomislava Prkačina slavila je pobjedu, drugi su ostali Gromobrani kapetana Tomislava Leha, dok je treće mjesto zauzela ekipa Panjine kapetana Domagoja Prkačina.

Ženska ekipa Balun u kamenicama kapetanice Petrunjele Njirić pobjednice su ovogodišnjeg turnira u kategoriji žena. Druge su Žute pantere kapetanice Nikoline Trojić, a treća je ekipa H20, kapetanice Martine Bošković.

Nagradu za najboljeg strijelca turnira osvojio je Kenan Podojak, dok je najboljim golmanom proglašen golman ekipe Spužva Bob, Luka Ruso.

Zahvalnice, medalje i pehare dijelila su djeca i osobe s Downovim sindromom, kao i regale koje su izradili u svojim radionicama.

Mnogobrojnu publiku zabavljale su plesačice Plesnog studia Lazareti.

Kako je bilo na igralištu u Malim kućicama na kojem najviše igraju naša srca, pogledajte u videima i fotogaleriji.

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *