FRANKOVIĆ NA ELAFITIMA: Jamčim kako će svi naši elafitski otoci za 4 godine imati kanalizaciju, ali i brzu brodsku liniju koja će spajati Elafite s Brsečinama

599
Protekli vikend gradonačelnik Mato Franković sa suradnicima obišao je Lopud, Šipan i Kalamotu.
“Lopud, Šipan,Kalamota
Na svakom od navedenih otoka u protekle četiri godine napravili smo jedan dio projekata. Volio bih da smo uspjeli riješiti sve u ove 4 godine, ali nismo. Ponosan sam na činjenicu da na Lopudu gradimo kanalizacijsku mrežu te kako ćemo od desetog mjeseca krenuti s uređenjem trga na Suđurđu i s izradom kanalizacijske mreže paralelno uz navedeni projekt. Isto tako u Šipanskoj luci kanalizacija je ljudima jednako bitna i tamo je moramo napraviti. To je ono što ja mogu jamčiti. Mnogi će danas sve obećati, ali nikad kao sad nije bilo važno da lokalni čelnik ima direktno otvorena sva vrata u Zagrebu, a meni upravo saborski mandat to i omogućava. I ono iza čega stojim svojom čašću, a to je da jamčim kako će svi naši elafitski otoci za 4 godine imati kanalizaciju, ali i brzu brodsku liniju koja će spajati Elafite s Brsečinama i za navedeno smo većinu projektne dokumentacije već izradili. Postoje i brojni komunalni problemi na našim Elafitima i zato moramo na svakom otoku imati komunalnog redara. Nije bitno koliko košta, bitno je da naši sugrađani na Elafitima imaju isti standard kao svi građani Grada. Neću nabrajati što smo sve napravili u ove četiri godine na Elafitima jer to što smo napravili je bila naša dužnost. Ne smijemo stati.
Hvala svima koji su nas dočekali, kritizirali i hvalili, a na nama je da opravdamo povjerenje svih Vas. Za tjedan dana od danas biramo Čast. Jer Čast je služiti građanima!”

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *