Franković obišao parking na Gracu: Nakon više desetljeća ovaj je parking jedno pristojno mjesto

740

Na parkiralištu Gradac, na prostoru ukupne površine 2.400 metara kvadratnih, provedeni su radovi komunalnog, krajobraznog i hortikulturnog uređenja. Zadržan je isti broj parkirališnih mjesta, ali je osigurano nesmetano kretanje parkiralištem. Parkiralište će za korištenje i dalje služiti isključivo građanima. Po završetku rekonstrukcije, uređen je i asfaltiran pristupni put – Ulica don Frana Bulića, od spoja s Ulicom branitelja Dubrovnika pa do novouređenog parkirališta.

Gradonačelnik Mato Franković, direktor Sanitat Tomislav Tabak u pratnji zamjenice gradonačelnika Jelke Tepšić, pročelnika Upravnog odjela za promet, Đura Šutala i pročelnice Upravnog odjela za europske fondove Zrinke Raguž obišli su jutros parking na Gracu.

-Nakon više desetljeća parking na Gracu je jedno pristojno mjesto. Naši sugrađani će se koristiti ovim parkingom, a ovim smo dobili i novu vizuru grada. Prije je ovo bilo neuredno područje, a sada je obnovljeno mjesto. kazao je ovom prilikom gradonačelnik Franković.

Gradonačelnik je naglasio kako je proveden natječaj i za obnovu parka.

-Izabrali smo tvrtku koja će izraditi projektnu dokumentaciju. Potom trebamo osigurati sredstva i krenuti u obnovu parka Gradac.

-Parking je bio zapušten, kamenja su se odbijala od vozila, što je uzrokovalo štetu. Gradac je danas uredna parkirna površina s 89 mjesta, a projekt je rađen u skladu sa smjernicama konzervatora. Izuzetno mi je drago što se ovo dogodilo u mom mandatu, kazao je tijekom obilaska direktor Sanitata Tomislav Tabak.

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *