FRANKOVIĆ PORUČIO: Ježa će gutati tko u Luku dirne, tko u TUP dirne, tko u UTD Ragusu dirne se!

328

Gradonačelnik Mato Franković napisao je Facebook status kojeg prenosimo u cijelosti:

”Kupnja dionica Luke Dubrovnik

Nikad laž neće postati istina.
Nakon izmišljotina kako Blaž Pezo napušta Sanitat jer se kako su navodili ne slaže s rekonstrukcijom place, a istina je bila kako je Blaž morao napustiti Sanitat zbog izmjena zakona kojim su ravnatelji postali dužnosnici (ne)spojivost dužnosti, ponavlja se identična zlonamjerna konstrukcija oko Maria Bekića. Sada je već punih mjesec dana poznato kako Mario Bekić ne može obnašati dužnost predsjednika Nadzornog odbora Luke Dubrovnik(ne)spojivost dužnosti. Naime, prije mjesec dana sazvana je Skupština te su podatci o izmjenama javno objavljeni i dostupni svima. Danas je, onako baš prigodno dan prije Skupštine objavljeno kako Mario Bekić napušta dužnost te se spominju policijske istrage i slično, čak se iznose neke informacije o “navodnim” ispitivanjima.
Lažne konstrukcije ljudi koji su brže bolje pohitali izmisliti neku aferu jer afera nema, pa kada nema onda, ajmo je izmisliti.
Jer nekima je bilo palo na pamet Luku dokapitalizirati, Luku preuzeti za svoju korist, a Gradu ostaviti mrvice – ja im to nisam dopustio! Zato im danas smetam jer me kupiti ne mogu, ušutkati ne mogu, ja na tvrtku od strateškog interesa za Grad ne dam.
Jednako kao što ne dam ni na TUP, ni na UTD jer podsjetit ću većinsko vlasništvo nad tim tvrtkama steklo se upravo u mom mandatu. Srebro se nikad ne prodaje, ono se sebično skuplja kako bi ga predali generacijama koje dolaze. I zato – Ježa će gutati tko u Luku dirne, tko u TUP dirne, tko u UTD Ragusu dirne se!”

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *