Franković “pukao” na sastanku s ugostiteljima i urlao

704

Na sastanku kojega je ususret sezoni gradonačelnik Mato Franković održao s ugostiteljima bilo je izuzetno burno, a gradonačelnik Franković u jednom trenutku počeo je urlati, nakon što su se dosta intezivno posvađali ugostitelj Stijepo Šanje i voditelj odsjeka komunalnih redara Pero Šimunović donosi dubrovnikpress.hr

Počelo je pričom oko glasne muzike, a nastavilo se sa stolovima. U jednom trenutku Stijepo Šanje, inače vlasnik poduzeća Karaka, počeo je prigovarati oko kazni za stolove, konkretno misleći na komunalne redare i njihove kazne.

– Ako je trideset stolova viška u dva lokala, znamo o kojima se radi, a ti meni naplaćivaš za dva stola… – počeo je Šanje, a nakon što ga je Šimunović opovrgao, Šanje je kazao kako se “kune Bogom da nije u pravu”.

– Gallus si preskočio, a mene si zatvorio. Nemoj me zajebavat! Ovo ti je istina! – rekao je Šanje.

Šimunović je njegove riječi opovrgavao, a cijelo vrijeme gradonačelnik Franković je smirivao situaciju govoreći: “Pero, Stijepo”, opominjući aktere prepirke da se smire. Nakon što su se napokon smirili, “pukao” je Franković.

– Jesmo li rekli da ćemo pričati samo o budućnosti!? Riba smrdi od glave! Ako Gallus bude imao stolove viška, dođi i mene pljuni posred glave! Ali, ako ti budeš imao dva stola više, reći ću komunalnim redarima da kazne Stijepa Šanju! Vi ste meni isti! Svi ste mi isti! – rekao je Franković.

Tek tada praktički je počeo urlati.

– Pričao sam s ugostiteljima koji su mi rekli tko, što, kako, zašto i komu! Ne moramo pričati, mali je ovo Grad! Premali je ovo Grad! E, ali prvi koji iz moje uprave uzme vam jednu jedinu lipu, ja ću mu glavu otkinuti, nitko mu neće trebat da dođe doma! Zapamtite to! I za javnu površinu i reklamu, itd.! Neće se nitko bogatiti na tuđim leđima! – završio je gradonačelnik Franković.

Izvor: dubrovnikpress.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *