FRANKOVIĆ: U potpunosti smo se othrvali građevinskom lobiju u trenutku kad smo prekinuli suradnju s Kristićem

76

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković odgovorio je na prozivke gradskog vijećnika Mara Kristića o postojećem GUP-u. Između ostalog, Kristić je u priopćenju naveo:  “Samo jedan pogled na Grad sa Srđa kao trajnog spomenika sramotnom pogodovanju ili sve češći prosvjedi nezadovoljnih građana zbog nekontrolirane gradnje dovoljni su za shvatiti kako je naš postojeći GUP u svemu suprotan od onoga što bi trebao predstavljati. U svojoj suštini on je alat za devastaciju, besramno bogaćenje pojedinaca, korupciju i trajni gubitka identiteta i srozavanje kvalitete života žitelja našeg Grada.” 

Frankovićev status na Facebooku, prenosimo u cijelosti:

Odgovor vijećniku Sršen Kristiću (sadašnjem vjećniku Mosta, a bivšem vijećniku Srđ je Grad, Laburisti, HSS)

Gradska uprava u potpunosti se othrvala građevinskom lobiju u trenutku kada je prekinuta suradnja s vijećnikom Sršen-Kristić, predstavnikom građevinskog lobija i jednim od većih lobista u ime devastatora prostora u Gradu.
Možda Sršen- Kristić misli da je javnost zaboravila, ali nije. Svi dobro pamtimo kako je kod glasanja o GUP-u 2014., kojega sada žestoko napada, upravo on, tada vijećnik laburista bio suzdržan. A, javnost zna i zašto.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *