FRANKOVIĆ: Vlada potvrdila, gradi se autocesta do Dubrovnika

825
Dubrovački gradonačelnik Mato Franković pohvalio se na svom Facebook profilu kako će se graditi autocesta do Dubrovnika. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:
“Više puta sam istaknuo kako će Vlade premijera Andreja Plenkovića biti upisane zlatnim slovima u povijest hrvatskog juga. Nakon izgradnje Pelješkog mosta i brzih cesta preko Pelješca ( podsjetit ću neki su to nazivali iluzijom za budale) na današnjoj sjednici Vlade RH donesena je odluka o davanju državnih jamstava Hrvatskim autocestama za kreditno zaduženje, a sve kako bi se mogli zadužiti za izgradnju punog profila autoceste od Ploča do Dubrovnika. Vrijedno se prisjetiti i izjave Siniše Hajdaša Dončića SDP-ovog ministra koji je na upit o izgradnji autoceste do Dubrovnika rekao kako se neće graditi autocesta do svakog kokošinjca.
I zato HVALA premijeru Andreju Plenkoviću, potpredsjednicima Vlade Branku Bačiću i Olegu Butkoviću na kontinuiranom ulaganju u povezivanje juga Hrvatske kvalitetnom cestovnom mrežom.
Siguran sam kako, nakon provedenih javnih rasprava o izgradnji brze ceste do Zračne luke Dubrovnik, možemo sa sigurnošću reći kako će se i taj projekt, koji se desetljećima pokušava realizirati, uistinu i dogoditi sukladno iskazanim željama jedinica lokalne samouprave i stanovnicima krajnjeg juga Hrvatske.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *