Genijalan trik! Farove očistite zubnom pastom – kao novi su

718

Mame na australskoj Facebook stranici Mums Who Clean su otkrile genijalan trik kako očistiti farove na autu. Treba vam sam zubna pasta i čista krpa za brisanje. 

Metoda je jednostavna i brza. Mame preporučuju trljanje zubne paste na prednjim farovima u kružnim pokretima dok se pasta ne zapjeni. Potom se far ispere s običnom vodom, i to je to. 

Zbog toga nikad ne stavljam u usta komercijalnu pastu za zube. Koristim samo prirodne zubne paste, a tvorničku držim u svom priboru za čišćenje – napisala je.

Druga majka je otkrila da je prednja svjetla morala čistiti samo minutu kako bi postigla željeni rezultat.

Upravo sam na brzinu očistila svjetla. Jedna minuta za svako svjetlo. Rezultati su prilično dobri – objasnila je.

Druge mame su predložile još neke proizvode za čišćenje zamagljenih farova, uključujući WD40, sprej za odbijanje insekata i setove za čišćenje farova

Moj tata, koji vrhunski održava svoj auto mi je rekao da čisti prednja svjetla sa sodom bikarbonom i limunovim sokom. To dvoje treba pomiješat kako bi dobili pastu, namažite stakla farova i ostavite da se slegne. Zatim samo isperite – napisala je jedna žena.

Druga žena je izjavila da je trebala srediti ‘zamagljena prednja svjetla’ nakon što njezino vozilo nije prošlo tehnički.

Pokušala je s par proizvoda, ali još uvijek nije bila zadovoljna jer su svjetla i dalje bila žute boje i lagano maglovita.

U trgovini sam našla set za obnavljanje prednjih svjetala. Dva puta sam s njim očistila farove i uspjela sam – napisala je.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *