Glasujte za najljepšu dubrovačku političarku!

462

Nakon ankete “Tko je po vama, najzgodniji dubrovački političar”, došao je red i na žene. Iako se na našoj političkoj sceni, ne nalazi onoliko žena koliko bi željeli, one koje su tu, vrijedno je spomenuti u svakom kontekstu. Žene, majke, iskazale su se u svojim svakodnevnim zanimanjima, a i u doprinosu zajednici.

DOLORES LUJIĆ, pravnica, MOST-ova gradska vijećnica, potpredsjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika. Našla je svoje mjesto na našoj listi jer je uvijek ukusno odjevena i svojom pojavom svakako uljepšava gradske sjednice.

MARINA FRANIĆ radi u turizmu. Bila je zamjenica Željka Raguža u bitci za gradonačelnika Dubrovnika. Potpredsjednica DUSTRE, u posljednje vrijeme i nije pretjerano aktivna na političkom nebu Grada, ali je po našem izboru, naljepša članica ove stranke.

Na našoj listi nalazi se i jedna Konavoka, još jedna pravnica na našoj listi, SDP-ova ANITA RUSO GLASNOVIĆ. Na prošlim općinskim izborima kandidirala se za načelnicu najjužnije hrvatske općine.

HDZ-ova SANJA PUTICA naš je odabir za ovu listu. Sanja je profesorica hrvatskog jezika i književnosti i jedina dubrovačka zastupnica u Hrvatskom saboru. Često možete pročitati kako “Sanja privlači pozornost svojim modnim stilom”

DDS-ova VILMA KOSOVIĆ bila je kandidatkinja ove stranke za načelnicu Konavala. Predsjednica je županijske skupštine,a lijepa političarka je i liječnica, specijalistica radiologije i voditeljica Odjela za radiologiju u dubrovačkoj bolnici.

Posljednja na listi, ali ne i manje oku ugodna od naših ostalih kandidatkinja je MARIJETA HLADILO, pročelnica Ureda gradonačelnika Grada Dubrovnika, Mata Frankovića. Hladilo je bila i HDZ-ova gradska vijećnica, a i pročelnica županijskog Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost i sport.

Komentarom na našoj facebook stranici glasujte za najljepšu od njih!

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *