GODIŠNJE POKAZNE KARTE: Provjerite koji su uvjeti za izdavanje

925

Temeljem odluke Gradskog vijeća Grada Dubrovnika kojom je usvojen Socijalni program za 2021. godinu i objave u Službenom glasniku Grada Dubrovnika i ove godine kreće izdavanje godišnjih karata. 

Obavještavaju se osobe starije od 65 godina života s prebivalištem na području Grada Dubrovnika kao i svi ostali korisnici koji su obuhvaćeni Mjerama socijalnog programa Grada Dubrovnika za 2021. godinu da od dana 08. veljače 2021. godine započinje produžavanje povlaštenih godišnjih karata za 2021. godinu i to: 

    1. Godišnje karte za starije od 65 godina života (plavi pokaz) moći će se produžiti na svim prodajnim mjestima Libertasa 
  • Godišnje karte za članove raznih udruga osoba s invaliditetom, članove udruga koje se bave socijalno–humanitarnom djelatnošću, članove uže obitelji poginulih branitelja i civila z Domovinskog rata, vojne i civilne invalide iz Domovinskog rata, dobrovoljne darivatelje krvi. Volontere u socijalno humanitarnim udrugama itd., moći će produžiti samo na šalteru Grawe, temeljem ovjerenih popisa od strane nadležnog UO za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika. 

Svi korisnici su dužni prilikom ostvarivanja prava na povlaštenu kartu predočiti ovlaštenoj osobi djelatniku/djelatnici) osobnu iskaznicu kao dokaz prebivališta na području Grada Dubrovnika. 

Navedene godišnje karte besplatne su za korisnike (obavezu plaćanja preuzima Grad Dubrovnik), dok se nova iskaznica (izrada karte) naplaćuje korisniku, sukladno Cjeniku usluga u iznosu od 20,00 kuna.   

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *