Građani proteklih dana policiji predali topovsko zrno, četiri topnička projektila, revolver i 255 komada raznog streljiva

256

Tijekom posljednjih nekoliko dana građani koji su željeli ostati anonimni policijskim službenicima protueksplozijske zaštite su predali jedno topovsko zrno, četiri topnička projektila, revolver i 255 komada raznog streljiva koji su pohranjeni u sigurnosni kontejner do uništenja.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska još jednom zahvaljuje savjesnim građanima koji i dalje dragovoljno predaju oružje i streljivo.  Koristimo ovu priliku da pozovemo sve one koji u svojim domovima imaju zaostalo oružje, streljivo ili minsko-eksplozivna sredstva da ga predaju policiji na uništenje i na taj način svoj život i život svoje obitelji učine sigurnijim.

Također je važno naglasiti da građani ne donose oružje ili eksplozivne tvari osobno u policijsku postaju ili upravu, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o tome obavijeste policiju na broj 192 nakon čega će stručni i osposobljeni policijski službenici doći na njihovu kućnu adresu prikupiti oružje.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *