Gradonačelnik u novogodišnjoj noći obišao dežurne službe

560

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković, zajedno s pročelnicom Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Ivanom Brnin i pročelnikom Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživom Brčićem, obišao je poslijepodne, tradicionalno ususret novogodišnjoj noći, hitne službe koje će dežurati sa Stare na Novu godinu.

Uz čestitke za nadolazeću novu godinu i prigodne poklone, gradonačelnik Franković zahvalio im se na predanom radu i ove 2021. godine. Svima koji će u dežurstvu ispratiti Staru i dočekati 2022. godinu poželio je mirnu novogodišnju noć, bez nereda i intervencija.

U današnjem obilasku gradonačelniku Matu Frankoviću pridružio se i dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima, a krenulo se, tradicionalno, od Hrvatskog radija – Radio Dubrovnika, nastavljeno je obilaskom Hitne pomoći, Opće bolnice Dubrovnik, Gorske službe spašavanja, službe 112, Plov puta, Crvenog križa, Kapetanije, Policijske postaje Dubrovnik, Prometne policije te Dubrovačkih vatrogasaca.

Djelatnici dežurnih službi novogodišnju noć provest će na radnim mjestima brinući o sigurnosti svih građana Dubrovnika i gostiju Grada.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *