BEROŠ U LAZARETIMA: “Treba reći “ne” legalizaciji lakih droga!

92

U Lazaretima je danas održana tematska tiskovna konferencija povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga. Na konferenciji su sudjelovali ministar zdravstva Republike Hrvatske i nositelj liste HDZ-a u X. izbornoj jedinici Vili Beroš i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije i kandidat na listi HDZ-a X. izborne jedinice Branko Bačić.

Ovom prilikom Beroš je naglasio kako je to put u ovisnost, koji razara naše obitelji. Moto “Sigurna Hrvatska” uključuje činjenicu kako laka droga nije za rekreativnu upotrebu.

– Treba reći ne legalizaciji droga makar se radilo o marihuani. Ona ima medicinske učinke, ali nije lijek, kazao je nositelj liste HDZ-a u našoj izbornoj jedinici, Vili Beroš.

Medijima se obratio i Branko Bačić:

– Kao ministar graditeljstva pripremao sam zakon kojima smo htjeli pomoći mladima da što prije riješe svoje stambeno pitanje. U našem programu jedan od bitnih elemenata je briga za mlade, osiguranje 20 tisuća stambenih kredita. Hrvatska demokratska zajednica je državotvorna, narodnjačka, domoljubna i demokršćanska stranka čiji se program temelji na obiteljskim vrijednostima. Želimo jasno poslati poruku da smo protiv legalizacije lakih droga. Neshvatljivo nam je da Krešo Beljak kaže kako će legalizirati lake droge. To je nedopustivo i mi ćemo se tome suprotstaviti!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *