HDZ-ovci opleli po predsjedniku: Milanovića nazvali iskompleksiranim pa mu pustili snimku pada s ‘oklopnjaka’

505

HDZ je preko svoje Facebook stranice odlučio uzvratiti udarac predsjedniku Zoranu Milanoviću nakon što je ovaj ‘pecnuo’ Andreja Plenkovića da se pri svom prvom usponu na Kninsku tvrđavu 2016. junački skljokao.

Autor HDZ-ove objave žestoko se obrušio na predsjednika, čak ga je nazvao iskompleksiranim te ga je optužio da glumi domoljublje i zajedništvo.

Još su dodali i da vrijeđa Knin i Kninjanke nazivajući Knin kolodvorom i kasarnom.

Pa evo što su HDZ-ovci sve napisali…

“Iskompleksirani Milanović ni na blagdan Tijelova nije uspio sakriti svoju opterećenost Andrejem Plenkovićomem koja traje još od od poraza na izborima 2016.

Unatoč tome što je predsjednik HDZ-a i Vlade RH u intervjuu za RTL sasvim pristojno odgovorio na pitanje o njegovoj inicijativi za obilježavanjem Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti izvan Knina, ‘prekaljeni ratnik’ Milanović očito ne zna argumentirano razgovarati pa ponovno pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima.

Jednako tako, hineći ‘domoljublje i zajedništvo’, Milanović je ignorirao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor RH, a nije ga ni čestitao hrvatskim građanima.

To što Milanović stalno ima potrebu vrijeđati Kninjanke i Kninjane, nazivajući Zvonimirov Grad pukim ‘kolodvorom’ i ‘kasarnom’, te to što zaziva micanje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i VRO Oluje iz Knina pokazuje još jednom njegov prijezir prema simbolima hrvatske države, kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, koji je tog 5. kolovoza 1995. na Kninskoj tvrđavi pustio hrvatski stijeg da se vijori kao simbol slobode i blistave vojne pobjede.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *