Hoće li biti proslave Dana branitelja i dočeka Nove godine na Stradunu?

439

Bliži se prosinac, mnogima najdraži mjesec u godini. Kakvi su planovi Grada Dubrovnika po ovom pitanju, hoće li biti dočeka Nove godine na otvorenom i što je s proslavom Dana branitelja?

– O Dubrovačkom zimskom festivalu, poglavito o ponudi koncerata na Stradunu, konkretnije ćemo moći govoriti nakon 15. studenog kada očekujemo nove informacije o epidemiološkim mjerama, odnosno kada budemo raspolagali svim relevantnim podacima o epidemiološkim uvjetima u okviru kojih se moramo ponašati, hoće li mjere biti blaže ili strože.

No bez obzira na to, Zimskog festivala će biti. Dubrovnik će biti okićen i ukrašen u skladu s višegodišnjim običajima kićenja. Intenzivno radimo i na dodatnim atrakcijama, a pripremamo i brojna „pop-up“ događanja. Usredotočit ćemo se na otvorene prostore uz poštivanje svih mjera i preporuka koje budu na snazi. Ali, jedno je sigurno – pobrinut ćemo se da Dubrovnik dobije pravu blagdansku i božićnu atmosferu i da bude privlačan prvenstveno svim našim građanima, ali i posjetiteljima, za koje pripremamo i brojne pogodnosti i popuste.

I ove godine će Grad Dubrovnik obilježiti Dan dubrovačkih branitelja prigodnim programom, a kojim će se odati počast svim poginulim braniteljima i civilima koji su sudjelovali u obrani Grada. Sam program obilježavanja, kao i organizacija/održavanje koncerta ovisit će o epidemiološkoj situaciji kao i mjerama Stožera koje budu na snazi.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *