Hrvatska Lutrija organizirala je Bingo Tombolu i dodijelila financijska sredstva Domu za starije i nemoćne osobe Domus Christi u Dubrovniku

404

Hrvatska Lutrija posjetila je Dom za starije i nemoćne osobe Domus Christi u Dubrovniku, povodom 50. obljetnice djelovanja Hrvatske Lutrije. Tom prigodom organizirana je Bingo Tombola i Sretno kolo za korisnike doma uz prigodne nagrade. Članica Uprave Hrvatske Lutrije Nikolina Klaić uručila je ček u vrijednosti od 5.000,00 € ravnateljici Doma za starije i nemoćne osobe Domus Christi Mirjani Vujnović. Ravnateljica Vujnović zahvalila je Hrvatskoj Lutriji na angažmanu i vrijednoj dodjeli sredstava. Pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije Žaklina Marević također je zahvalila Hrvatskoj Lutriji i pohvalila ovu inicijativu.

„Željeli smo našim umirovljenicima, korisnicima županijskih domova za starije i nemoćne uljepšati ovo predblagdansko vrijeme organizirajući Bingo tombolu i Sretno kolo s vrijednim nagradama, te darivajući njihove domove financijskim iznosom od 5000 eura. Sreća koju danas vidimo na njihovim licima najbolje govori koliko smo uspjeli uljepšati im ovaj dan! “ izjavila je članica Uprave Hrvatske Lutrije, Nikolina Klaić.

Početak druženja obilježen je s pjesmom korisnika doma, a glavni dobitnik Bingo Tombole bio je gospodin Đuro: „Hvala vam na nagradi, i hvala na ovom lijepom druženju. Svima ste nam uveselili dan“ izjavio je Đuro. 

Podsjetimo, Hrvatska Lutrija obilježava 50. obljetnicu svoga rada brojnim društveno odgovornim aktivnostima, a posjeti domovima za starije i nemoćne su jedna od njih. Tako će Hrvatska Lutrija u svakoj županiji i Gradu Zagrebu posjetiti dom u vlasništvu jedinice regionalne samouprave, dodijeliti financijska sredstva, te veselim druženjem uz izvlačenje Bingo Tombole i prigodne nagrade razveseliti korisnike domova. 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *