HUMANITARNE AKCIJE STIŽU IZ ŽUPE DUBROVAČKE! VELIKO JE SRCE ŽUPSKO!

397

Centar za rehabilitaciju Josipovac poziva sve građane na prezentaciju uskrsnih radova svojih korisnika koja će se održati u subotu 13. ožujka ispred Robne kuće Srđ od 08 do 13 sati.

Društvo umjetnika Bruno Bulić svoje kreativne radove proizašle iz radionica održanih u posljednje vrijeme izložit će u trgovačkom Sub centru u subotu popodne. Isti će se moći kupiti ,a sav prilog ide za pomoć pri liječenju župljanina stradalog u prometnoj nesreći.

U nedjelju je Cvjetnica ili palmana nedjelja. U organizaciji mladih i obitelji župe sv. Ilara, na taj dan u popodnevnim satima od 16:00 do 19:00 sati održat će se humanitarni događaj “Imaj srce za druge” koji će najviše razveseliti najmlađe župljane. Organizatori pripremaju radionice ukrasa za djecu, natjecateljske igre, te za kraj veliku potragu za čokoladnim jajima. Najuspješnije očekuju i nagrade. U sklopu događaja bit će pinicijada i prodaja kolača, a nastupat će i članovi Kud-a Marko Marojica.
Sva sredstva prikupljena na ovom humanitarnom događaju namijenjena su potrebitim obiteljima župe Sv. Ilara.

Dođite u Župu na bar jednu od ovih plemenitih akcija, razveselite se i u ovo Uskrsno vrijeme učinite nešto lijepo za bližnje.

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *