IDEMO NA LASTOVO! Dubrovnik INsider i Hotel Solitudo daruju vam vikend aranžman za dvoje!

5278

U suradnji s Hotelom Solitudo vodimo vas na Lastovo,  otok gdje je more toliko kristalno čisto da se može vidjeti dno duboko pedesetak metara. Kada dođete, u mapi vaših sjećanja trajno će ostati zabilježeno mjesto koje je i grčki bog Zeus smatrao jednim od najljepših svjetskih otoka. Otok Lastovo je jedna od 10 najočuvanijih oaza prirode na Mediteranu i kao takav je proglašen nacionalnim parkom prirode.

Hotel Solitudo jedini je hotel na otoku. Smješten je na oko 20 metara od mora, na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Jadranu. Hotel u ponudi ima 60 hotelskih soba  i 12  luksuzno uređenih hotelskih apartmana. 

Sve sobe i apartmani su s pogledom na more, klimatizirani, s kupaonom, mini hladnjakom, sefom, sušilom za kosu i satelitskom TV-om.

Hotelski sadržaji uključuju recepciju, aperitiv bar, restoran s terasom i prekrasnim pogledom na more, dalmatinsku konobu s bogatim izborom dalmatinskih specijaliteta, mini shop, hotelsku marinu, ronilački centar sa školom ronjenja, eskluzivni piano bar za posebne prigode, fitness, jacuzzi i saunu. Pristup internetu je u prostoru recepcije ( gratis ). U hotelu ili u blizini hotela moguć je najam bicikla, skutera, automobila, kajaka, čamaca. Mogući su i razni izleti (razgledanje Lastova, izleti morem, i sl.).  Pansionska prehrana uključuje buffet doručak i izbor menija za večeru (jedan meni je uvijek riblji). Pokraj hotela nalazi se kamenita plaža.

Hotel Solitudo i cijeli otok Lastovo u posljednje vrijeme postaju hit destinacija, jer su se specijalizirali za turiste koji traže netaknutu prirodu, mir, čisto more, upoznavanje sa povijesnim i kulturnim bogatstvom destinacije te aktivni odmor. 

Hotel Solitudo pripremio je posebne cijene za goste iz Dubrovnika koje možete pogledati OVDJE

Lastovo i  Dubrovnik povezani su svakodnevnom katamaranskom linijom, a informacije o redu plovidbe potražite na web adresi prijevoznika TP line ili kontaktirajte hotel. Cijena karte katamarana izvan sezone je 75 kuna, a u sezoni 95 kuna. 

Transfer od luke Ubli do Hotela Solitudo organizira hotel i on je besplatan.

Kontakt za informacije i rezervacije:

Hotel Solitudo

Mob.: 098 424 552

E-mail: sales.solitudo@gmail.com

Jednom našem sretnom čitatatelju ili čitateljici darujemo vikend aranžman u Hotelu Solitudo, a sve detalje potražite na našoj Facebook stranici.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *