IMAMO DOBITNICU! POGLEDAJTE TKO ĆE ZABLISTATI U HALJINI DUBROVAČKE DIZAJNERICE ANDREE ZVONO!

171

Naša nagradna igra u kojoj ANDREA ZVONO DESIGN I PORTAL DUBROVNIK INSIDER nagrađuju jednu čitateljicu predivnom smaragdno zelenom haljinom rađenom od pliša koja idealno prikazuje ženske obline je završena! Haljinu poznate dubrovačke dizajnerice dobila je INNA PANDŽA KRALJ.

Podsjetimo, poznata dubrovačka dizajerica Andrea Zvono modom se počela baviti sa sedamnaest godina kada je organizirala prvu modnu reviju.Otada je njezina karijera išla samo uzlaznom putanjom. Danas ima svoj butik u Dubrovniku u hotelu Rixos Libertas koji je nedavno proslavio 5 godina rada. Andreine kolekcije nose dozu elegancije i seksepilnosti. Haljine naglašavaju žensku figuru i ljepotu žene, a među poznatim koje njene haljine nose su Vanja Halilović, Hana Hadžiavdagić, Lana Banely, Renata Sopek, pjevačice Jelena Rozga, Pamela Ramljak, Franka Batelić, glumica Sonja Kovač i mnoge druge.

Napomena: Hotel Rixos Libertas zatvoren je zbog renovacije do 01.travnja 2020., ali Andrea Zvono Design i dalje radi. Na poziv dolazi u njihovu radionicu gdje se uzimaju dimenzije i dogovara sve potrebno.

Čestitamo našoj dobitnici, neka u ovoj lijepoj haljini dočeka najdužu noć u godini, a svima vama zahvaljujemo što ste sudjelovali u nagradnoj igri i što pratite Dubrovnik INsider!

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *