Izračunajte svoj godišnji broj i doznajte što vam donosi 2019. godina

225

Nova godina nam je pred vratima, a mnogi će ovaj, još jedan, početak iskoristiti za donošenje novogodišnjih odluka. Želite li maksimalno iskoristiti svoje želje i ciljeve, odgovore potražite u numerologiji. Poigrajte se, izračunajte koji je vaš godišnji broj i što trebate učiniti u 2019. godini

Prema numerološkom tumačenju, naš životni vijek može se sabrati unutar ciklusa od 9 godina, koji započinje u trenutku našeg rođenja, a završava u istom trenutku kada i naš život.

Svaka godina unutar ciklusa ima svoje jedinstveno značenje i smjernice s kojima će se svatko od nas susresti u nekom djelu svog života. Spomenuta značenja, u obliku osobnog godišnjeg broja mogu nam pomoći da donesemo neke manje i veće životne odluke i tako nam pomoći da život učinimo boljim, lakšim i zanimljivijim.

Postupak izračunavanja osobnog godišnjeg broja i analizu dobivenog broja:

1. Korak
Zapišite 4 brojke vašeg datuma rođenja (dan i mjesec) te zbrojite sve znamenke i pribrojite ih godini na dolasku (2019.)

Primjer: Ako ste rođeni 12. lipnja, napravite sljedeće: 1+2+0+6+2+0+1+9=21

2. Korak
Ako ste dobili samo jednu znamenku ona predstavlja vaš osobni broj godine. No, ako ste pak dobili dvoznamenkasti broj (kao u primjeru), zbrojite dobivene znamenke.

Primjer: Ako ste dobili broj 18, napravite sljedeće: 1+8=9, što znači da je vaš osobni godišnji broj 9.

3. Korak
Nakon što ste dobili jednoznamenkasti godišnji broj, doznajte što se skriva iza ove znamenke. Ovaj broj može vam pomoći oko životnih odluka u nadolazećoj godini te vam sugerirati što možete učiniti kako bi poboljšali svoj život.

Isto tako, korisno bi bilo da izračunate osobni broj osoba s kojima ste povezani i uz koje se veže vaš život, jer na taj način možete razumjeti njihov životni put i tako poboljšati vaš odnos i vezu.

zadovoljna.dnevnik.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *