Izvukli smo dobitnicu Luxeinog luksuznog poklon paketa!

897

Luxea kozmetički proizvodi su vrhunski i inovativni proizvodi koji su uvijek u trendu i imaju jedinstveni cilj, a to je naglasiti blistavu ljepotu svake žene. Nastaju kao spoj visokoefikasnih premium sastojaka kao što su zlato i kavijar, u kombinaciji sa najboljim antioksidansima, ali i najučinkovitijim organskim i prirodnim sastojcima kao što su ekstrakt mrkve, prirodna ulja badema i makadamije, ekstrakti jojobe i ružmarina te aloe vera. Osim glamuroznog sjaja i zavodljive kombinacije mirisa, Luxea proizvodi također pružaju i dubinsku njegu, zaštitu od okolišnih čimbenika i preuranjenog starenja, istovremeno pružajući neodoljivo hranjivi i nemasni dodir luksuzne baršunaste glatkoće. Uz svoja elegantna pakiranja za jednostavnu i praktičnu primjenu, Luxea zapravo predstavlja malu dnevnu dozu luksuza kojeg si volite i možete priuštiti.

U nagradnoj igri portala Dubrovnik INsider i Luxee imali ste priliku osvojiti LUXEA POKLON PAKET koji sadrži Luxea parfumiranu esenciju 2 u 1 i Luxea ultimativnu luksuznu 5 u 1 zlatnu masku za lice koja trenutno revitalizira kožu lica. 

Dobitnica ovog luksuznog poklon paketa je Slavica Nenadić. Čestitamo našoj dobitnici i pozivamo je da se javi na 095/ 385 03 44.

Svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju i igrajte se ponovo s nama.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *