JADRAN BARAČ PODNIO OSTAVKU I POVUKAO KANDIDATURU!

1167

Jadran Barač podnio ostavku na mjesto predsjednika dubrovačkog SDP-a i povukao svoju kandidaturu za gradonačelnika Grada Dubrovnika!

-Dugogodišnje obiteljske razmirice, prepune šikaniranja, uvreda pa i prijetnji od strane meni bliskih osoba, kulminirale su događajem koji se zbio u subotu, kada sam, priznajem, reagirao na krajnje neprimjeren način. Policiji sam se sam predao i priznao ono što mi se stavlja na teret. Uzimajući u vidu ozbiljnost situacije, kao i funkcije koje obnašam kao javna osoba, a vjerujem da javne osobe trebaju biti primjer svima drugima u društvu, ovim putem najavljujem povlačenje iz utrke za gradonačelnika Grada Dubrovnika te podnosim neopozivu ostavku na mjesto predsjednika gradske organizacije SDP-a Dubrovnik. Žao mi je zbog onoga što se dogodilo. Moja obitelji mi je na prvom mjestu, i stoga o ovoj temi ne bih htio više govoriti, zbog čega vas molim za razumijevanje.

Podsjetimo, zbog loših međususjedskih odnosa i kaznenog djela prijetnje Barač je jučer zadržan u policiji i pušten danas uz mjeru opreza.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *