JAVNI POZIV: Izbor najbolje obrađenih i uređenih konavoskih baština

518

U okviru projekta Gledam svoje Konavle, Udruga Agroturizam Konavle je raspisala javni poziv za izbor najbolje obrađenih i uređenih konavoskih baština. Izbor se provodi u tri kategorije: najuređeniji konavoski vrt, najuređeniji konavoski vinograd i najuređeniji konavoski maslinik.

Iz Agroturizma Konavle pozivaju konavoske domaćine da prijave svoje baštine. Natječaj je otvoren od 11.lipnja 2021. godine do 24. lipnja 2021. godine.

Prijaviti se može putem e-mail-a (ured@agroturizam-konavle.hr), sms porukom (095 124 63 33) i putem Facebook stranice Udruge, a uz prijavu je potrebno priložiti najmanje 3 fotografije prijavljene baštine.

Gledam svoje Konavle je projekt Udruge Agroturizam Konavle s ciljem edukacije i podizanja svijesti lokalne zajednice o potrebi poboljšanja razine uređenja i sklada u ruralnom prostoru Konavala. Projekt se provodi u suradnji s profesorima s agronomskog fakulteta i uz potporu ministarstva poljoprivrede. Nakon obilaska stručnog povjerenstva ocijene prijavljenih površina, Agroturizam Konavle će u nedjelju 27. lipnja 2021. godine organizirati proglašenje pobjednika i dodjelu nagrada. Tekst javnog poziva se može pronaći na web stranici Udruge Agroturizam Konavle.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *