Javni poziv za dodjelu Obiteljskih zahvalnica dobrovoljnim darivateljima krvi

395

Pozivaju se svi dobrovoljni darivatelji krvi s područja djelovanja Hrvatskog Crvenog križa Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik (u daljnjem tekstu: GDCK Dubrovnik) da se putem prijavnog obrasca iz priloga ovog poziva prijave za obiteljsku zahvalnicu.

 

Kriteriji za dodjelu obiteljskih zahvalnica dobrovoljnim darivateljima krvi su:

  1. Najmanje dva ili više članova obitelji s prebivalištem na istoj adresi
  2. Redovno darivanje krvi minimalno 5 godina
  3. Prijavljeno prebivalište na području djelovanja GDCK Dubrovnik

 

Područje djelovanja GDCK Dubrovnik obuhvaća: Grad Dubrovnik, općine: Konavle, Župa dubrovačka, Dubrovačko primorje, Ston, Janjina, Trpanj i Mljet.

 

GDCK Dubrovnik je u svrhu provođenja kontrole ispunjena kriterija iz ovog Javnog poziva ovlašteno izvršiti provjeru prijavljenih podataka. Ako se prilikom kontrole utvrdi bilo kakva nepravilnost, GDCK Dubrovnik kontaktirat će prijavitelja te ga obavijestiti o neispunjenju kriterija ili o mogućnosti dopune podataka i dokumentacije.

 

Obiteljske zahvalnice dobrovoljnim darivateljima krvi biti će dodijeljene na svečanosti povodom obilježavanja Dana dobrovoljnih darivatelja krvi u Republici Hrvatskoj 25. listopada 2018. godine u organizaciji GDCK Dubrovnik. Informacije o vremenu i programu svečanosti GDCK Dubrovnik dostavit će pravovremeno svim prijaviteljima koji ispunjavaju kriterije ovog Javnog poziva.

 

Uz popunjeni i potpisani prijavni obrazac obavezno dostaviti:

  1. Dokaz o redovnom darivanju krvi (kopija Knjižice darivatelja krvi)
  2. Dokaz o prebivalištu (kopija osobne iskaznice ili potvrda o prebivalištu)
  3. Dokaz o srodstvu (kopija rodnog lista, kopija vjenčanog lista)

 

Javni poziv bit će otvoren 30 dana od dana objave u javnom glasilu i na službenim stranicama GDCK Dubrovnik, odnosno do 30. rujna 2018.g. Obrazac za prijave se nalazi u dokumentima na stranicama GDCK Dubrovnik, na adresi: www.crvenikrizdubrovnik/dokumenti.php

 

Sve prijave pristigle nakon isteka roka biti će evidentirane te će ući u proceduru za dodjelu obiteljskih zahvalnica dobrovoljnim darivateljima krvi u 2019. godini.

 

Prijave je moguće dostaviti osobno ili poslati na adresu:

Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik

S naznakom: Prijava za obiteljsku zahvalnicu DDK

Obala pape Ivana Pavla II 61

20000 Dubrovnik

 

Ukoliko se za obiteljsku zahvalnicu dobrovoljnim darivateljima krvi prijavljuje obitelj s 4 ili više članova, prijavu je potrebno popuniti na dva (odnosno više) obrasca za prijavu u prilogu.

 

Sve ostale informacije vezane za dodjelu obiteljskih zahvalnica dobrovoljnim darivateljima krvi mogu se dobiti u sjedištu Dubrovnik, Obala pape Ivana Pavla II 61, Dubrovnik ili na broj telefona 020/418811.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *