Javno izlaganje o Prijedlogu UPU-a Jakljan

328

U sklopu Javne rasprave o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja “Jakljan”, u utorak 30. ožujka 2021. godine, s početkom u 11:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika održat će se javno izlaganje. Bit će omogućeno i online praćenje preko službene web stranice i Facebook stranice Grada Dubrovnika.

Svi koji žele sudjelovati u raspravi putem online sustava trebaju se prethodno prijaviti na e-mail: javna.rasprava@dubrovnik.hr na način da pošalju svoje podatke (ime, prezime i e-mail adresa) najkasnije do 9:00 sati na dan održavanja javnog izlaganja kako bi im se na vrijeme mogla uputiti pozivnica za online video poziv i upute.

Javni uvid u Prijedlog UPU-a Jakljan traje 30 dana, od 26. ožujka do zaključno 24. travnja 2021. godine, svaki dan od 09:00 do 19:00 sati u Luži (ispod zvonika), na mrežnim stranicama Grada Dubrovnika (OVDJE) te na mrežnim stranicama Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na navedeni Prijedlog mogu se dati na način da sudionici u javnoj raspravi:

> postavljaju pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje,

> daju prijedloge i primjedbe u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja,

> svoje prijedloge i primjedbe u pisanom obliku dostave na adresu: Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, 20 000 Dubrovnik ili putem e-maila: javna.rasprava@dubrovnik.hr, od 26. ožujka do zaključno 26. travnja 2021. godine.

Prijedlozi i primjedbe moraju biti čitko napisane te moraju sadržavati ime i prezime, adresu i potpis podnositelja. Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani, ne moraju se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, Dubrovnik, na telefon: +385 (0)20 351 811 ili na e-mail: urbanizam@dubrovnik.hr .

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *