Javno izlaganje STRUČNE PODLOGE ZA ISHOĐENJE OKOLIŠNE DOZVOLE ZA ODLAGALIŠTE OTPADA „KOKOJEVICA“

247

Upravni odjel za zaštitu okoliša, imovinsko-pravne i  komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije obavještava da je u tijeku JAVNA RASPRAVA STRUČNE PODLOGE ZA ISHOĐENJE OKOLIŠNE DOZVOLE ZA ODLAGALIŠTE OTPADA „KOKOJEVICA“

Javni uvid u Stručnu podlogu traje od 12. srpnja do 10. kolovoza 2021. godine, svakog radnog dana od 9:00 – 14:00 sati u službenim prostorijama Općine Lumbarda.

Sažetak stručne podloge je objavljen i na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Javno izlaganje Stručne podloge će biti održano u četvrtak, 15. srpnja 2021. u 16:00 sati u zgradi DOC-a (poviše Studenca) u Lumbardi, uz primjenu protuepidemijskih mjera propisanih odlukama nadležnog Stožera civilne zaštite. Na javnom izlaganju bit će prisutni predstavnici Komunalnog trgovačkog društva Mindel d.o.o. i izrađivača stručne podloge koji će neposredno davati odgovore i raspravljati o postavljenim pitanjima javnosti i zainteresirane javnosti.

Mišljenja, prijedloge i primjedbe na Stručnu podlogu javnost i zainteresirana javnost može upisati u knjigu primjedbi na mjestu javnog uvida ili dostaviti Upravnom odjelu za zaštitu okoliša, imovinsko-pravne i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije, na adresu Vukovarska 16, Dubrovnik, u roku određenom za javnu raspravu.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *