Još nas jedan dan dijeli do godišnjeg koncerta Ines Tričković na Lokrumu

256

Već treću godinu za redom, Javna ustanova Rezervat Lokrum kao organizator ponosno predstavlja godišnji koncert Ines Tričković & Friends “Homage to Erik Satie”, koji će se održati sutra, 07. kolovoza 2018. godine s početkom u 21:00 sat u prostoru Samostana sv. Marije na Lokrumu.

 

Ulaznice možete kupiti još danas i sutra na prodajnom mjestu Rezervata Lokrum u Luži od 09:00 do 13:00 sati, nakon 13:00 sati ispred broda za Lokrum do 21:00 sat. Na Lokrumu, ulaznice su dostupne u Lugarevoj kući od 09:00 do 19:00 sati. Rezervacije su moguće na 098 873 122 i 099 2546 777.

 

Ova dubrovačka, a svjetski priznata jazz pjevačica ovu godinu za svoju publiku priprema posebnu poslasticu. Zajedno s priznatim hrvatskim glazbenicima Goranom Končarom (violina), Zvjezdanom Ružićem (klavir) i Ljerkom Končar Gamulin (violončelo) spaja jazz i klasičnu glazbu u ovom posebnom projektu pod nazivom “Homage to Erik Satie”. Osim u svojoj standardnoj ulozi jazz pjevačice, Ines je za ovu prigodu napisala sve tekstove na glazbu Erika Satija te će ovaj koncert na Lokrumu zapravo biti praizvedba. Projekt je prepoznala i jedna od najvećih izdavačkih kuća Croatia Records te je već dogovoreno snimanje albuma, a Dubrovčani i njihovi posjetitelji će imati priliku prvi čuti ova djela.

 

Podsjetimo, suradnja s JU Rezervat Lokrum krenula je 2016. godine stilski različitim koncertima, a Ines će zajedno s vrsnim glazbenicima ponovno pružiti publici još jedan jedinstveni glazbeni doživljaj na naljepšoj dubrovačkoj zelenoj oazi.          

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *