Judo klub Dubrovnik 1966 na prijemu u Gradu

616

Zamjenica dubrovačkog gradonačelnika Jelka Tepšić i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić primili su delegaciju Judo kluba Dubrovnik 1966, u povodu osvajanja 10 medalja te pehara za najuspješniju žensku ekipu u juniorskoj konkurenciji kao i za 2. mjesto u konkurenciji dječaka do 14 godina na Prvenstvu Hrvatske.

Među 10 medalja su i tri zlatne i to juniorki Anđele Violić i Petrunjele Pavić te Marka Prkačina u kategoriji dječaka do 14 godina.

Zamjenica Tepšić i pročelnik Brčić uputili su mladim judašima, njihovim trenerima i vodstvu Kluba čestitke za izvrsne uspjehe na ovom natjecanju te im uručili prigodne poklone. Ujedno su ih upoznali s početkom izrade Strategije razvoja sporta i sportske infrastrukture u Gradu Dubrovniku 2018. – 2028. te kako se u ovom mandatnom razdoblju za razvoj sporta planira uložiti 100 milijuna kuna.

Predsjednik Kluba Frano Stjepović zahvalio je na prijemu te izvijestio o radu mladih sportaša, kao i o problemima s kojima se suočavaju te o tijeku priprema za nova natjecanja koje predstoje u narednom razdoblju.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *