Juniori Juga upisali dvije pobjede na međunarodnom turniru

377

Juniori VK Jug Croatia osiguranja jučer su upisali dvije pobjede na međunarodnom turniru, koji je započeo u petak, a završava danas. Današnji maksimalni učinak Jugašima je donio borbu za zlato.

Prvi subotnji protivnik Juga bio je Szolnoki. Momčad Veselina Đuha pokazala je odličnu igru te je porazila Mađare razultatom 17:11 (5:5, 4:5, 6:1, 2:2). Ključnom se pokazala treća četvrtina, u kojoj je svoja vrata zaključao Ivan Jurišić, dok su u napadu raspoloženi bili Marin Tomasović i Đivo Bobić.

Jugov je ljevak utakmicu završio s četiri postignuta pogotka. Roberto Radić i Luka Stahor po tri su puta zatresli protivničku mrežu. Po dva su se puta u listu strijelaca upisali Boris Ivaniš i Marin Tomasović, dok su Dorian Raguž, Nikola Šimunović i Đino Franić dodali po jedan pogodak.

Četiri sata poslije Jugaši su u bazenu snage odmjerili s Vasasom. Đuhovi izabranici bolje su ušli u susret te je njihova prednost nad Mađarima, nakon prvog poluvremena, bila 2:7. U nastavku su se domaćini probudili te su do kraja utakmice smanjili razliku. Ipak, nisu uspjeli izbjeći poraz te je konačan rezultat bio 8:10 (0:3, 2:4, 3:2, 3:1).

Večeras su po dva puta loptu iza protivničkog vratara poslali Boris Ivaniš, Marin Tomasović, Roberto Radić i Luka Stahor. Po jednom su precizni bili Antonio Gavranić i Đivo Bobić.

Danas se igra posljednje kolo, u kojem su Jugaši slobodni. Oni će u bazen skočiti u 16.15, kada će se u finalnoj utakmici boriti s FTC-om za prvo mjesto.

U  susretima za VK Jug CO su nastupili:
Ivan Jurišić, Dorian Raguž, Boris Ivaniš, Leo Cukrov, Antonio Gavranić, Nikola Šimunović, Marin Tomasović, Roberto Radić, Ivan Špetić, Đivo Bobić, Nikola Ljepava, Lukša Gavranić, Maroje Ursić, Luka Stahor te Đino Franić.
Jugaši u glavnom gradu Mađarske nastupaju pod trenerskom palicom Veselina Đuha, dok je za red na klupi zadužen Maro Balić.

VK JUG CO

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *