Kettler oprema za vježbanje

464

Kettler je svjetski poznati proizvođač sportske opreme i to već više od 30 godina. Ono što ga izdvaja od ostalih proizvođača i brendova je vrhunska kvaliteta proizvoda, poseban stil i dugotrajnost. Bilo da tražite fitness sprave za aerobni trening, lopte za pilates ili bilo koju drugu opremu za jogu, na pravom ste mjestu. 

Opremite svoju kućnu teretanu visokotehnološkim i visokokvalitetnim spravama za vježbanje koje su jedino i cjelovito rješenje za sve vaše potrebe. Bez obzira na to želite li izgubiti višak kilograma, poboljšati ili očuvati zdravlje aerobnim aktivnostima ili tonirati mišiće, Kettler oprema za vježbanje je sve što vam u ovom trenutku treba. Uz vlastiti sobni bicikl ili eliptični trenažer više nećete moći smišljati kojekakve izgovore da ne idete u teretanu. Važno je napomenuti da su ove fitness sprave idealne kako za početnike, tako i za one koji se već neko vrijeme bave ovom vrstom aktivnosti.

Vrhunski sobni bicikli namijenjeni su svim uzrastima i pojedincima različite fizičke spreme. Jednostavno podesite razinu otpora kako biste ga prilagodili vlastitim sposobnostima. Tu su i trake za trčanje s brojnim značajkama. Možete podesiti kut nagiba, možete mjeriti brzinu, potrošnju kalorija ili samo pratiti napredak vježbanja. Trake su izrađene od posebnih materijala koji povoljno djeluju ne samo na stopala nego i na koljena. 

Kettler u svom asortimanu ima i multifunkcionalne sprave za vježbanje idealne za aktiviranje svih mišićnih skupina na tijelu. U svoj plan vježbanja svakako biste trebali uključiti vježbu za prsa „leptir“, vježbu za leđa lateralna podizanja ili veslanje.

Posjetite Keindl Sport i već danas naručite kvalitetnu fitness opremu. Iskoristite sve prednosti vježbanja u domu i održavajte formu uz visokokvalitetan asortiman Kettler fitness opreme za vježbanje!

PROMO

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *