KLUB AMERIČKOG NOGOMETA DUBROVNIK SHARKS VAS POZIVA DA POSTANETE NJIHOV ČLAN

180

Sharksi pozivaju sve koji su nam se javili, i one koje još nisu, a zainteresirani su za pridružiti se Gosparima, na naš otvoreni trening a ujedno i prvi trening sa našim novim trenerom Corrado di Martinom koji će se održati u petak, 19. listopada s početkom u 19:00 sati na terenu s umjetnom travom u Gospinom polju.

Potrebne su tenisice i lagana odjeća, a trening će se odraditi u laganom i zabavnom ritmu, kako bi se zainteresirani okušali u sportu. Na treningu će se održati i dogovor o daljnjem nastavku treninga i svim detaljima.

Ukoliko ne možete stići, a želite se pridružiti, ili vam trebaju dodatne informacije, javite nam se na: 0915209786, 0992223232 ili na  info@dubrovniksharks.hr ili u inbox FB stranice

Budite dio nove i zanimljive priče, zanimljivog i adrenalinom prepunog sporta. Budite gospari!

Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks prima nove članove jer Gospari za novu sezonu, a nadaju se i za mnoge nadolazeće, imaju novog glavnog trenera. Njegovo ime je Corrado di Martino, talijanski trener sa iskustvom od preko 20 godina igranja i treniranja sporta.

Bio je dvaput prvak ruske lige kao obrambeni koordinator i prvak talijanske lige s mnogim domaćim klubovima. On je preuzeo kormilo kluba od 01. listopada, te je ovo izvrsna prilika za prijem novih članova, kako bi zajedno, pod iskusnim vodstvom trenera Di Martina, išli u nove pobjede!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *