KNEŽEVIĆ: Anica Sambrailo nije sebi priskrbila ni lipe u ovih dvadeset i nešto godina!

618

Priopćenje koje je na naš redakcijski mail poslala odvjetnica Društva za zaštitu životinja Dubrovnik, Viktorija Knežević prenosimo u cijelosti:

U nastavku dostavljam priopćenje vezano za objavu vijesti o podnošenju kaznene prijave protiv Anice Sambrailo:

 

ANICA SAMBRAILO nije sebi priskrbila niti lipe u ovih dvadeset i nešto godina od udruge koju vodi!

 

Da jest pa valjda bi bio niknuo barem bazen ispred njihove obiteljske kuće ili bi sebi kupila auto, a ne se vozila autobusom pored vozačke koju posjeduje!

 

Ovako vam izgleda PAKOVANJE na dobri stari hrvatski način, kad vas institucije koje su pod vlasti politike žele odstraniti iz javnog i svakog drugog prostora.

 

Svatko od vas koji ovo čitate je barem jednom u životu nešto prijavio i to vrlo vjerojatno ozbiljnu nepravilnost. I što se dogodilo? Jedno veliko NIŠTA jer se na pravi kriminal zatvaraju oči.

 

Anica Sambrailo je policiji pokušala dostaviti DOKUMENTACIJU, konkretne dokaze koji bi skinuli sumnju sa nje, a dobila je o policijske službenice samo mail da dođe pokupiti svoju dokumentaciju jer njih to nije zanimalo.

 

Zvali su je da da iskaz, a nisu htjeli uzeti dokaze! Što bi tada odvjetnik učinio nego savjetovao klijentu da se brani šutnjom, dok spis ne dođe do suda i dok ne budemo imali fair play uvjete za iznošenje obrane!?

 

Zanimalo ih je samo da očiglednu pogrešku žene koja je od udruge bila plaćena za knjigovodstvo, iskoriste i prikažu kao kazneno djelo. To što je ta gospođa iz svog neznanja napravila u normalnim okolnostima vjerojatno ne bi bio ni prekršaj.

 

Međutim, u ovom slučaju kad se spojilo političko nebo i zemlja da ih se uništi to je odjednom dovoljno za ovakav linč!

 

U danima koji dolaze ćemo nadam se imati puno bolje uvjete i pred sudom dokazati da Anica Sambrailo nije učinila ništa na štetu udruge koju vodi, da je godinama predano i požrtvovno činila sve što je u njezinoj moći da ta udruga opstane.

 

A svim onima koji u ovom sudjeluju mogu samo poručiti, tko se mača lača, od mača i pogiba!

 

P.S. Posljednje iako ne najmanje bitno, na dan kada je bila sjednica Gradskog vijeća na kojoj se govorilo o Žarkovici, na Žarkovicu  je došao geodet sa dronom koji je snimao sve nekretnine gore. Baš me zanima što će niknuti gore!

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *