KOD SEBE NIJE IMAO DOKUMENTE: Identitet preminulog muškarca nepoznat

2035

Kako smo ranije pisali, sinoć je u Dračevu selu pronađeno beživotno tijelo muškarca. Više informacija o ovom slučaju za naš portal je kazala glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup.

-Sinoć, nešto prije 23 sata, policija je zaprimila dojavu kako se na području Dračeva sela poviše Dubrovnika, nalazi muška osoba koja djeluje jako iscrpljeno. Postupajući po zaprimljenoj dojavi, policijski službenici PP Dubrovnik su u brdovitom, šumskom dijelu, 200-ak m od ceste, zatekli mladu mušku osobu koja je, nažalost, uskoro preminula, prije dolaska HMP. Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim ni na tijelu, ni u blizini tijela, nisu pronađeni tragovi koji upućuju da je smrt muškarca nastupila kao posljedica kaznenog djela.

Biskup je istaknula i kako identitet preminulog za sada nije poznat, budući kod sebe nije imao nikakvih identifikacijskih dokumenata.

Tijelo muškarca je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija kojom će se utvrditi točan uzrok smrti.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *