KONAVLE POD ZVIJEZDAMA 2023.

467

Agroturizam Konavle u subotu, 17. lipnja 2023. godine na Ranchu Novaković u Vučjem ždrjelu – Čilipi, s početkom u 20:30 sati, organizira “Konavle pod zvijezdama”. Nakon okupljanja i dobrodošlice program započinje preskakanjem vignja, ovaj inače ivandanski drevni poganski običaj sastavni je dio programa Konavle pod zvijezdama već godinama, u kojemu uživaju sve generacije. Poslje viganja poslužit će se tematski zalogaj, ove godine inspiriran mjestom održavanja događaja. Program će se nastaviti uz Stand up komediju i Igora Drlja, čovjeka velikog smisla za humor, autora satirične BiH emisije Monty Dayton Show, učesnika prve sezone Direktora Svemira i još mnogo toga. Glazbeni gost večeri je Davor Čupić, rođen u Dubrovniku ali s dugogodišnjom konavoskom adresom, traženi vokal koji na gitari izvodi širok repertoar hrvatskih i stranih poznatih skladbi i koji se okušao i u skladanju te aranžiranju pjesama.

Kako se Konavle pod zvijezdama održavaju na livadama na Ranchu Novaković mole se svi koji planiraju doći na ovaj događaj da sa sobom donesu podmetač za sjedanje i/ili dekicu te dugu topliju odjeću jer je u polju tijekom noći svježe. Do mjesta događaja iz smjera Grada najlakše je doći cestom do Zvekovice pa cestom kroz polje ili doći do Čilipa pa pokraj Hotel Konavle skrenuti lijevo i voziti do kućerice u polju nakon čega odredište slijedi na desnu stranu. Ulaz za sve posjetitelje je bespkatan. Događaj se organizira u sklopu manifestacije “Proljeće u Konavlima” te je sufinancira TZO Konavle.

Dodatne informacije o događaju možete dobiti na facebook stranicama Agroturizma Konavle te na broj telefona: 095 124 6333
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *