Koncert ”Tri priče i tri vrhunske glazbenice” u utorak u Cavtatu

765

Jelena Radan & Meritas najavljuju najnoviji zajednički projekt Tri priče koji će, nakon premijere u Šibeniku, u utorak, 7. 6. u 21:00 predstaviti i na Ljetnoj pozornici na rivi u Cavtatu. 

Tri priče i tri vrhunske glazbenice – najkraći je mogući opis koncerta koji će naše poznate pjevačice i autorice – Meri Jaman, Anita Valo i Jelena Radan u utorak, 7. 6. u 21:00 održati na Ljetnoj pozornici na rivi u Cavtatu!

Najnoviji je to koncertni projekt nastao u njihovoj zajedničkoj radionici, posljednje među brojnim poglavljima njihove dugogodišnje suradnje, u kojoj su ostvarile niz projekata, a osvojile i brojne nagrade. Ovaj najnoviji, na veliko zadovoljstvo brojne publike, premijerno su predstavile 2020. u čarobnom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku.

Koncert se održava u svjetlu najnovijeg velikog uspjeha Jelene Radan s koncertom Fado&Voyage uz Zagrebačku filharmoniju u dvorani Lisinski, te netom objavljenog novog albuma Pričaj mi i upravo lansiranog hit-singla Sve male opsjene Meritas u režiji Mare Milin.

Priče su to o tri velika osjećaja koja svi dijelimo – o sreći, tuzi i ljubavi koja uvijek na kraju prevlada, ispričane na tri različita načina, kroz tri glazbena stila i atmosfere: Meritasica u velikim uspješnicama Odjednom tiIgraOva ljubavUmjesto isprike, potom Jelene Radan u njezinim hitovima Voljet ću te sutraSjeti me se ljube, te naposljetku i kroz njihovu zajedničku priču, kroz pjesme, autore i izvođače koji su najviše utjecali na njihov autorski rad: Annie Lennox, Cyndi Lauper, Neil Young, Bryan Ferry, Mando Diao, Duran Duran, Depeche Mode…

Program je sufinanciran putem Natječaja Jer svirati se mora 2 provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Svojim koncertom Meritas i Jelena Radan pridružuju se vrijednoj akciji prikupljanja sredstava za otkup slike Vlaha Bukovca Konavoski tkalci iz 1920. za Muzeje i galerije Konavala. Iznos od 75 000 kuna za kupnju slike prikuplja se isključivo od dobrovoljnih priloga kako bismo zajedno ovu malu Bukovčevu sliku vratili doma, u Cavtat, do rođendana Vlaha Bukovca 4. srpnja. Sve informacije nađite na konavoski-tkalci.mailchimpsites.com. Tako će i ovim koncertom biti obilježena 100. obljetnica od smrti Vlaha Bukovca, koju obilježavamo ove godine.

Ulaz na koncert je slobodan – stoga, nema opravdanja za nedolazak svih onih koji vole vrhunske izvedbe i dobru glazbu!

Tri dame sjajnih vokala i tri glazbene priče koje ćete još dugo pamtiti – ljetna glazbena poslastica koju ne smijete propustiti!
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *