Kreativni natječaj za pločanske osnovnoškolce i srednjoškolce: najbolje radove čeka novčana nagrada

184

Povodom dana grada koji se slavi krajem svibnja Grad Ploče priprema niz prigodnih aktivnosti i događanja. Po drugi put to uključuje i kreativni natječaj za učenike viših razreda osnovnih škola te za učenike srednje škole.

Za jedne i druge zadana tema je “Ploče – Moj grad”. Osnovnoškolci imaju zadatak napraviti likovni, a srednjoškolci video uradak koji će se potom vrednovati od strane stručnog povjerenstva, koje će iz obje kategorije izabrati 3 najbolja rada koja će potom biti nagrađena lijepom novčanom nagradom.

Ideja je potaknuti naše mlade sugrađane na kreativnost i vidjeti na koji način ih mogu inspirirati ljepote Ploča. Prošle godine ova ideja pokazala se jako dobrom i kao rezultat je polučila niz maštovitih i kvalitetnih umjetničkih radova. Vjerujemo da će i ove godine biti tako te pozivamo učenike i njihove nastavnike i profesore da se uključe“, poručili su iz Gradske uprave.

U natječaj su uključeni učitelji i profesori pločanskih škola u ulozi mentora.

Natječaj se otvara danas, u petak 26. travnja, a rok za predaju radova je 17. svibnja, nakon čega će se provesti ocjenjivanje te će uoči dana grada biti proglašeni najbolji radovi.

Detalji natječaja mogu se pronaći na http://www.ploce.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *