Krvoproliće u Splitu: U Lidlu ubijena prodavačica, izbodena je nožem usred trgovine

1084

Ženska osoba napadnuta u trgovini Lidla na Poljičkoj cesti malo prije 15 sati podlegla je ozljedama od noža u splitskoj bolnici. Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija napadač je bivši partner, uhićen je i zaplijenjen je nož kojim joj je nanio smrtonosne ozljede.

Iz PU splitsko-dalmatinske saznajemo kako su dobili dojavu o napadu u trgovini te su izašli na teren. Više detalja i okolnosti tek trebaju utvrditi.

Iz neslužbenih izvora saznajemo da je muška osoba navodno napala ženu nožem što je gledalo dosta kupaca.

– Ubo je više puta pri tom nerazgovijetno vičući – kazao nam je šokirani očevidac.

Među svjedocima se prepričava kako je bilo više uboda, a police i pod su bili puni krvi. Iz onoga što je napadač vikao zaključili su kako se navodno radi o bivšem partneru, ali to će se utvrditi tek kada policija odradi svoj dio posla.

Radi se o ženskoj osobi, zaposlenici trgovine. Krvavom napadu nožem je prethodila svađa, a nasilnika je savladao zaštitar uz pomoć nekoliko mladića koji su ga bacili na pod.

Prema prvim neprovjerenim informacijama, napadač je i sebe pokušao ubosti nakon što je brutalno napao i ozlijedio svoju žrtvu.

– Jadna žena, stajala je na nogama kada joj je napadač došao s leđa. Imao je kapu na glavi, nešto joj je vikao i izvukao nož. Užasno, užasno, ubo je puno puta! Još sam u šoku! – za Slobodnu Dalmaciju kaže djevojka koja je vidjela što se događalo.

jutarnji.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *