Kupci tvrde kako djelatnica Bobisa u Gružu radi pod temperaturom, iz Bobisa to u potpunosti demantiraju

1180

Primili smo dojavu naših čitatelja kako u pekari Bobis u sklopu trgovine Tommy u Gružu radi djelatnica s temperaturom. Dubrovčani koji su nam se obratili kazali su kako im nije normalno da djelatnica prodava pekarske proizvode bolesna te kako je voditeljica upoznata s lošim zdravstvenim stanjem zaposlenice, ali je i dalje ostavlja na poslu. Kako doznajemo, djelatnice su se žalile kupcima kako im je kolegica bolesna i ima povišenu temperaturu.

Kupci su napomenuli kako ih je strah možebitne zaraze koronavirusom, pa smo shodno tome uputili upit tvrtki Bobis d.o.o. i dobili sljedeći odgovor:

Tvrtka Bobis d.o.o., u potpunosti demantira izjavu odnosno mail koji ste uputili.

Svi zaposlenici Bobisa, pa tako i zaposlenici poslovnice koja se nalazi u sklopu trgovačkog centra Tommy  u Gružu, opremljeni su zaštitnim maskama i jednokratnim rukavicama. Također, na samom ulazu u trgovački centar Tommy postavljeno je dezinfekcijsko sredstvo za ruke na korištenje kupcima. 

Strogo se pridržavamo svih mjera i Odluka donesenih od strane Civilnog stožera Republike Hrvatske, te ovom izjavom potvrđujemo kako nitko od naših zaposlenika jučer u poslovnici Gruž nije imao temperaturu niti simptome ugroženog zdravstvenog stanja.  

Obzirom na situaciju oko COVID19 virusa tvrtka  Bobis je uvela  drugačiji način rada među zaposlenicima, te i na taj način potvrđujemo kako nam je zdravlje naših zaposlenika na prvom mjestu. 

Osim navedenih mjera, uvedene su interne mjere tvrtke Bobis: pojačano dnevno čišćenje poslovnice dezinfekcijskim sredstvima, dnevno mjerenje temperature i dnevne provjere zdravstvenog stanja zaposlenika. Interne mjere odnose se na sve zaposlenike u svim poslovnim područjima. 

Također, jasno je istaknuto na ulazu u poslovnice  Bobisa, kako se potrebno pridržavati udaljenosti od 2m, te je omogućeno, kao i do sada, plaćanje beskontaktnim karticama s ključnim ciljem zaštite naših zaposlenika i kupaca, što je tvrtki  Bobis d.o.o. na prvom mjestu. 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *