Lasić uputio čestitku povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

374

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić uputio je čestitku svim stanovnicima Konavala povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Cijenjene Konavoke i Konavljani, stanovnici Konavala,

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja je dan kada slavimo izborenu slobodu i neovisnost, hrabrost i žrtvu naših branitelja, naš oporavak od ratnih stradanja i naš napredak kao društva u zajednici europskih obitelji.

Ove godine Dan pobjede slavimo i u znaku činjenice da je jug Hrvatske konačno povezan s ostatkom RH Peljškim mostom, čime je san o slobodi dosegao novu dimenziju.

Nažalost, sitne duše koje Hrvatsku nikad nisu htjele vidjeti, svake godine pokušavaju stvoriti negativno ozračje oko proslave naše slobode, pa VRO “Oluja” pokušavaju okarakterizirati na sve načine osim onoga što je zaista bila – veličanstvena pobjeda nad agresorom.
Nikad ne smijemo to zaboraviti i baš zato svake godine slavimo taj kraj agresije i kraj pretenzija ratnih zločinaca koji su se krili iza ideologije koju su nazivali “Velika Srbija”. Nisu nas slomili tada, neće sigurno ni danas!

Načelnik
Božo Lasić

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *