Lijepa vijest iz Strasbourga! Naša Sanja Putica izabrana je za potpredsjednicu Parlamentarne skupštine Vijeća Europe

569

Lijepa vijest iz Strasbourga! Naša Sanja Putica izabrana je za potpredsjednicu Parlamentarne skupštine Vijeća Europe (VE) – najveće i najstarije paneuropske organizacije koja ove godine obilježava 70. obljetnicu osnutka! HDZ-ova zastupnica iz dubrovačkog kraja, koja je i voditeljica Izaslanstva Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini VE-a, na potpredsjedničku je dužnost izabrana na mandat od godinu dana”, pohvalili su se ovih dana na internetskim stranicama HDZ-a novom ulogom njihove mlade zastupnice podsjećajući da je to novo priznanje za Puticu jer je prije godinu dana izabrana u Središnji odbor Kluba EPP-a u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe. Ujedno, podsjećaju da je na zimskom zasjedanju Parlamentarne skupštine Vijeća Europe za predsjednicu izabrana Liliane Maury Pasquie, a na zimskom zasjedanju kao izaslanik sudjeluje i HDZ-ov Davor Ivo Stier. 

Da ima velike ambicije moglo se naslutiti nedavno kada je imenovana na čelo Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski. Taj izbor podržala je najspominjanija zastupnica danas vladajućih Josipa Rimac. No, ima ova mlada nada duboko uporište u HDZ-ovoj politici jer je za Sanjin ulazak u političke vode zaslužna njezina teta, Dubravka Šuica. Putica se u karijeri može pohvaliti i ravnateljskom foteljom u dubrovačkoj gimnaziji. 

Inače, ova mlada političarka članica je i predsjednica Lions cluba Sveti Vlaho u Dubrovniku te je na tu ulogu izrazito ponosna, baš kao što s ponosom govori o svojem radu s djecom jer prije ravnateljske fotelje godinama je predavala hrvatski jezik i književnost. Prije nego što je započela rad u školi, završila je zagrebački Filozofski fakultet, a tu je i doktorat iz Komunikologije i odnosa s javnošću koji bi itekako mogao koristiti razvoju Sanjine političke karijere.

Ova majka dvoje djece ozbiljnu političku karijeru tek počinje graditi, a u tome će joj svakako pomoći i činjenica kako je neokrunjena miss Hrvatskog sabora. Pred Sanjom je očito blistava politička karijera, koju glasine i zlobni komentari neće uspjeti zaustaviti.

dnevno.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *