Listopad u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

864

“Dragi svi, sretni smo podijeliti s Vama edukativni program Umjetničke galerije Dubrovnik za mjesec listopad 2021. godine. Nadamo se da će maleni kreativci pronaći nešto za sebe i da će nam se pridružiti na besplatnim likovnim radionicama upoznavajući bogati likovni sadržaj Umjetničke galerije Dubrovnik kroz kreativni rad, igru, zabavu i druženje. Voditeljica radionica je kustos pedagog Ivona Šimunović”, kažu iz Umjetničke galerije Dubrovnik.

Likovne radionice „Pulitikine subote“

Drugi ciklus kreativnih likovnih radionica pod nazivom „Pulitikine subote“ održavat će se u Atelijeru Pulitika u Tvrđavi sv. Ivana, a donose nam pregršt zanimljivosti kroz rad u različitim likovnim tehnikama, upoznavajući se sa slikarstvom i životom našeg dubrovačkog slikara Đura Pulitike u njegovom atelijeru u kojem je i on sam stvarao. Kako je sljedeća godina obljetnička godina u kojoj obilježavamo stogodišnjicu rođenja Đura Pulitike, po završetku svih ciklusa likovnih radionica „Pulitikinih subota“ priredit ćemo izložbu radova „Od subote do subote“, svih polaznika radionica u Galeriji Dulčić Pulitika Masle. Ovo je nešto čemu se jako veselimo!

Radionice će se održavati subotom od 10 do 11 sati u  sljedećim terminima:

  • 9.10.2021.
  • 16.10.2021.
  • 23.10.2021.

Radionice su osmišljene da ista grupa polaznika sudjeluje u sva tri termina.

Ukupan broj polaznika je 12, a prijaviti se možete na email: ivona.simunovic@momad.hr

 

Likovne radionice „Čovjek životinja biljka“

Kreativne likovne radionice pod nazivom „Čovjek životinja biljka“ održavat će se u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik, Put Frana Supila 23. Kroz ove radionice upoznavat ćemo se s bogatim opusom novootvorene izložbe Denisa Kraškovića kroz modeliranje, crtanje, slikanje, i naravno puno, puno zabave. Vrlo zanimljiva izložba svim posjetiteljima, a pogotovo onima najmlađima koji kroz ove radionice mogu iskazati svu svoju maštovitost i kreativnost koristeći se, kao primjerom, svim oblicima i bojama umjetnika Denisa Kraškovića. Jedva čekamo!

Radionice će se održavati utorkom od 17 do 18 sati u sljedećim terminima:

  • 12.10.2021.
  • 19.10.2021.
  • 26.10.2021.

Radionice su osmišljene da ista grupa polaznika sudjeluje u sva tri termina.

Ukupan broj polaznika je 12, a prijaviti se možete na email:  ivona.simunovic@momad.hr

Za sva stručna vodstva za grupe (razrede) kroz novootvorenu izložbu Denisa Kraškovića „Čovjek životinja biljka“, a koje će voditi kustosica izložbenog projekta, muzejska savjetnica Rozana Vojvoda, potrebno se prijaviti za dogovor termina na email: 

ivona.simunovic@momad.hr

Veselimo se skorim druženjima u našem muzeju!
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *