LJETNE MANIFESTACIJE TZ GRADA DUBROVNIKA

1185

U sklopu ljetnih manifestacija koje će se održati na Elafitskim otocima te u Zatonu, Orašcu, Trstenom i Brsečinama tijekom ljetnih mjeseci srpnja i kolovoza, u organizaciji Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, ovaj tjedan najavljujemo nastup mezzosopranistice Helge Juretić te pijanista Jakše Zlatara, na Lopudu, 23.srpnja u crkvi sv.Nikole u 21 sat. U sklopu Lopudskog ljeta još će se održati i nastup Plesnog studia Lazareti, 27. srpnja u 21.30 ispred Župnog dvora, a u subotu 28.srpnja, uživajte u nastupu glazbenica Trio Arbor Vitae s početkom u 21 sat, u crkvi sv.Nikole.

Tradicionalni ploveći koncert Limene glazbe Zaton u Zatonskoj uvali, održat će se u četvrtak, 26.srpnja u 21 sat, a u Štikovici u nedjelju, 29.srpnja u 20 sati, sve prisutne zabavit će Klapa Malfi. Na otoku Koločepu, na rivi Donjeg Čela, s početkom u 21.30 nastupat će Trio Adriatika.

U sklopu Oraškog ljeta, ovaj tjedan, u petak, 27.srpnja u 21.30 , Plesno edukativna udruga Convivo izvest će Priču o Pepeljugi te u nedjelju, 29.srpnja u 21.30 sati, nastupat će Trio Adriatika.

U Brsečinama, na mulu, 28.srpnja u 22.30, svojim nastupom zabavit će nas grupa Taliri.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *