LOPOV OSTAO VISJETI NA GRAĐEVINSKOM KRANU: Došao krasti opremu, ali akcija je pošla po zlu

494

Na napuštenom gradilištu u blizini Oriovca u mjestu Radanje došlo je do neobične scene kada kada je lopov u pokušaju zapeo na visokom kranu. Morali su ga spašavati vatrogasci.

Kako navodi policija, u petak oko 18 sati policajci su utvrdili da se jedan 30-godišnjak popeo na građevinsku dizalicu za visinsku gradnju na prostoru napuštenog gradilišta s koje je skinuo više metalnih lanaca za podizanje tereta u namjeri otuđenja.

No, lopov ostao je visjeti na kranu, na visini od 30 metara, i nije se mogao spustiti pa su po njega došli vatrogasci, koji su objavili i niz fotografija svoje intervencije.

U nastavku prenosimo njihov opis tijeka događaja kako su ga objavili na svojoj službenoj stranici na Facebooku.

“U popodnevnim satima u 18:44 na direktan poziv zamjeniku zapovjednika dobili smo dojavu o osobi koja se nalazi na zapuštenom građevinskom kranu u mjestu Radovanje, objavili su iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Oriovac navodeći da je na intervenciju bilo pozvano šest članova operative koji su četiri minute nakon poziva izašli s dva vozila, a na mjesto događaja stigli su već u 18:51”, piše u objavi.

“Dolaskom na mjesto intervencije te dolaskom do zapuštenog zemljišta i građevinskog krana stupamo u kontakt s osobom. Razgovaramo s osobom te izvidom cjelokupne situacije zbog nedostatka alpinističke opreme preko županijskog zapovjednika tražimo pomoć od Javne vatrogasne postrojbe Grada Slavonskog Broda.

dnevno.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *