Mađar Bence Elo osvojio odmor iz snova u Hrvatskoj

112

Hrvatska turistička zajednica na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram uspješno je završila nastavak odlično prihvaćene kampanje „Epic Week in Croatia Returns“. U sklopu kampanje i ovaj je put organizirana nagradna igra u kojoj je sudjelovalo preko 10.000 fanova na društvenim mrežama, a sedmodnevni odmor u Hrvatskoj osvojio je Bence Elo iz Mađarske

Svi dosadašnji pobjednici naše nagradne igre uživali su u odabranom putovanju kojeg su sami kreirali te sam siguran da će tako biti i ovaj put kada nam u Hrvatsku dolazi Bence Elo iz Mađarske. Veseli nas što je nagradna igra i ovaj put privukla velik broj natjecatelja koji u Hrvatskoj žele doživjeti svoj odmor iz snova. Potvrda je to odlične pozicije naše zemlje koja se sve više percipira kao atraktivna cjelogodišnja destinacija u kojoj svatko može pronaći zanimljiv sadržaj za sebe“, poručio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, dodavši kako je Epic Week jedna od najpopularnijih promotivnih kampanja koja je u svojih pet dosadašnjih izdanja ostvarila doseg od preko 60 milijuna ljudi.

Pobjednik Bence Elo ima 23 godine te je strastveni zaljubljenik u putovanja. To potvrđuje i više od 36.000 fanova koji prate njegov Instagram profil koji je u potpunosti posvećen putovanjima. „Prije četiri godine odlučio sam promijeniti način života i slijediti svoje snove. Putovanja jednostavno obožavam jer tako upoznajem nove ljude i kulture, a svoje dojmove i doživljaje volim podijeliti na društvenim mrežama. Veselim se putovanju u Hrvatsku te sam siguran kako ću svojim fanovima pokazati da je riječ o turističkoj destinaciji punoj života“, poručio je Elo, koji je za nagradnu igru kreirao originalan video u kojem je najbolje objasnio zašto baš on zaslužuje sedmodnevno putovanje u Hrvatsku. Benc je u Hrvatskoj odabrao panoramski let zmajem iznad Makarske rivijere i posjet Biokovu, vožnju zip lineom u Omišu, let balonom iznad Hrvatskog Zagorja, posjet uvali Zavratnica, avanturu u Parku prirode Papuk, noćenje u svjetioniku i paragliding u Buzetu. Dodajmo kako Hrvatska turistička zajednica u sklopu ovog posljednjeg nastavka kampanje, na odabrani program pobjednika, poklanja dodatni tematski dan odmora i boravka u jednoj od hrvatskih destinacija.

Komentari




Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *