Marina Frapa Resort Rogoznica domaćin ekskluzivne poslovne regate

159

Od 4. do 7. listopada 2018. godine najljepša hrvatska marina – Marina Frapa Resort Rogoznica bit će domaćin i mjesto okupljanja te povezivanja brojnih nacionalnih i međunarodnih kompanija i poduzetnika, a značaj ove ekskluzivne poslovne regate među prvima su prepoznali Raiffeisenbank Hrvatska, Raiffeisen Leasing, AZ Mirovinski fondovi, Fero-term, Heineken, Sancta Domenica, Croatia Sotheby’s International Realty, Ban Tours Yachting, Pelsys Yacht Charter, Aquatoria Yachting i First Class Sailing. Jednako tako, važnosti regate, kao i prostorima koji u Hrvatskoj postoje u ovom području, svjedoči i podrška medijskih partera – Večernjeg lista, Poslovnog dnevnika, Mreže TV, Dalmatinskog portala, Dubrovačkog vjesnika, Auto Moto Nautic Visiona te magazina Old Timer Cluba koji će praćenjem regate dodatno osnažiti i podržati važnost održavanja Frapa Business Cup regate kao i prepoznatljivost iste.  

Upravo zahvaljujući visokom standardu i kvaliteti usluge Marina Frapa Resort, tijekom proteklih 20 godina rada i djelovanja, čak je 14 puta bila proglašena najboljom marinom u Republici Hrvatskoj, a posebna pažnja koju posvećuje brizi o zaštiti okoliša potvrđena je i Plavom zastavom i programom Green Sail, što su dodatni razlozi za posjet ovom ekskluzivnom poslovnom događanju o kojem se danas počinje pričati, ali će se zasigurno dugo pamtiti.

Bogata infrastruktura Marine Frapa Resort Rogozinca u sklopu koje je smješteno 10 velikih gatova, 462 potpuno opremljena veza u moru, 150 suhih vezova te 2 hotel resorta (hotel „Otok“ i hotel „Kopno“) uz  otvoreni bazen, noćni klub, bogati sportski centar, kongresne sale te visokokvalitetni standard usluge omogućuju trajanje turističke sezone tijekom svih 12 mjeseci pa na čudi da, nakon sadržajno bogatog ljetnog programa, Marina Frapa Resort Rogoznica spremno dočekuje i ovu jesen koju će obilježiti najvažnije događanje na Jadranu – ekskluzivna poslovna regata Frapa Business Cup.

Tijekom četiri dana trajanja, Frapa Business Cup bit će centralno mjesto okupljanja nacionalnih i međunarodnih poduzetnika i tvrtki koji će ovom prilikom kroz zajednički provedene sportske, ali i opuštajuće trenutke imati mogućnost razmijeniti poslovna iskustva kao i otvoriti nove prostore suradnje te ne manje važno provesti zanimljiv interni team building.

Prijave za sudjelovanje na Frapa Business Cupu otvorene su još dva dana, a pripreme za regatu ulaze u završnicu, kako bi spremno dočekala sve svoje sudionike.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *